Оригинални предложения за брак

Морска приказка –  Препоръчително е  предварително да изберете място на плажа, което ви се струва подходящо за целта.

Използвате факли наредени в кръг или в сърцевидна форма с които да пресъздадете още по-романтично усещане.

За заместител на кутийка (за пръстена), използвайте рапан или красива мида.

Или да се гмурнете в дълбокото – буквално!  Ако обичате да се гмуркате, направете предложението си под вода, сред всички морски обитатели.

Любов като в приказка – Ако половинката ви обича да чете книги, можете да и подарите специална книга – кутия, в която ще поставите пръстена.

Въпросът можете да загатнете в заглавието или да бъде написан над мястото за пръстена! В съчетание с уединена домашна атмосфера, голяма библиотека или някое приказно и тихо местенце със приглушена светлина.

Сладко предложение – за целта, заведете приятелката си на нейно любимо място (заведение) или се погрижете да украсите вкъщи. Можете да използвате балони, букет от свежи цветя и … торта.

А магията се крие именно в нея! Разрязвайки я, любимата ви ще види написан въпроса на блатовете на тортата, докато вие паднете на едно коляно с пръстен в ръка – чудесен начин да и обещаете сладък живот!

Есенен романс – няма нищо по магично от цветовете на есента и защо именно в тях да не се крие разковничето за вечно щастие?! Парк с езеро би било перфектното място – можете да си вземете лодка или водно колело, където да направите предложението. Меко одеяло и кошница за пикник също са чудесна идея!

Зимна феерия – няма друг сезон, който така силно да носи уюта на дома със себе си. Множество светлини, аромат на Коледа и снежинки – са идеалната рецепта за предложение за брак!

Можете да потърсите беседка, която да украсите със светлинки, или  с ваши снимки и ценни спомени, а вместо коледен  имел, от тавана да виси пръстена.

И нещо за по-търпеливите господа, предложение, което успя да изненада всички!

Пръстен поставен в колие, което приятелят на момичето й подарява една година преди предложението. След изтичането на тази една година я завежда на приказно място сред природата, където я моли, да отвори медальона, а там тя намира пръстена.

Не е необходимо да издържите цяла година, но колкото и да изчакате ефекта ще бъде УАЛ!

Автор: Яница Скендерова и Евдокия Кукова

Write a comment