Тенденции в сватбените рокли 2018 – дантела, шифон и перли

Романтична обстановка, свещи, цветя, любими хора и сте изправени пред един от най-хубавия момент в живота ви!

Дами, време е за заветното „ДА“!  Но преди всичко е ред да осъществите  една от детските си мечти, а именно да намерите – перфектната булчинска рокля!

От година на година дизайнерите на булчински рокли не спират да предлагат все по-различни и вдъхновяващи визии . За това сме събрали топ тенденциите в сватбените рокли от 2018г. – година на промяна, разчупване на традициите и повод за експерименти!

Много от дизайнерите наблягат на рокли основно тип „русалка“, тип „принцеса“, т.нар. рокли „две в едно“ и нещо крайно различно, което да ни провокира идеалната рокля да заменим с… идеален костюм.

Точно така, сред тенденциите от тази година вече активно се включва и костюмът, който може да бъде шармантна риза и панталон или гащеризон от сатен, коприна или памук. Това определено ще провокира дамите готови да експериментират с визията си и да демонстрират грация, женственост и елегантност носейки костюм вместо рокля.

При материите и тази година преобладава дантелата, но в съчетание с флорални мотиви, бродерии, тюл и тафта.

Актуални остават и роклите изработени от изчистен плат. Целта е булката да има свободата да избира между различни компоненти изграждащи роклята и така да се доближи максимално до начина, по който си я е представяла.

За декорация се използват основно перли, 3D цветя, маниста, камъни позволяващи визията на роклите да варира от нежни и романтични до изискани и много елегантни.

Традициите се нарушават още веднъж, този път с цветовете. Белият цвят все повече отстъпва пред слоновата кост, цвят пясък или телесен цвят, като за по ексцентричните булки се предлагат и рокли в розово, като се обръща внимание и на нюансите.

През 2018г. роклите могат да бъдат обогатени и с изящен шлейф, гол гръб или фини презрамки. И още нещо, с което модните ателиета могат да изненадат бъдещите  булки – ръкави – воали, срещащи се предимно при роклите с по-романтична визия.

Дали ще изберете изискана рокля подчертаваща тялото ви, ще наблегнете на приказна визия, или пък ще се гмурнете в дълбокото с костюм, едно е сигурно –  Вие ще бъдете звездата на събитието!

Какъвто и да бъде изборът ви, чувставайте се удобно, комфортно и не на последно място себе си!

Автор: Евдокия Кукова

Write a comment