Модните тенденции в летните партита 2018

С настъпването на летния сезон, настроението ни е приповдигнато. С нетърпение чакаме работната седмица да свърши, за да се впуснем в луди летни приключение. Разглеждаме популярните парти локации, за да подберем най-подходящото за нас. Избрали сме партито и идва другия важен момент – „Какво ще облека?” Екипът на SNevents има за цел да Ви улесни, като Ви даде 6-те най-подходящи облекла за лятно парти.

Повечето хора свързват летните партита с морето, но градският шик също е важен. Предлагаме на вашето внимание варианти, които са подходящи и за двете локации:

1.Рокля- дълга лятна рокля от естествени материи винаги е добър избор. Цветовете трябва да са свежи и да отиват на вашите кожа, цвят на косата и най-вече да се чувствате удобно. Флоралните мотиви, бродирани в дрехата са изключително актуални. Бъдете ефирна и секси едновременно. Обувките могат да са ниски сандали, така актуалните платформи или секси токчета.

2.Къса парти рокля – тясна или със свободна кройка, изборът е ваш. Важно е да не пропуснете блясъка. Едно парти предполага много блясък, цветове и различни материи. Всеки сам избира, но най-подходящите обувки за тази визия са сандали на средно-дебел ток –удобни и същевременно изключително елегантни

3.Къси панталонки с небрежен топ – класическа визия за танци до зори. Бихте могли да я разчупите с така нашумелите рокли невидимки, които ще придадат допълнителни шик и елегантност. Изборът Ви за обувки тук отново е разнообразен- секси платформи, класически гуменки, ниски сандали или модерни сандали на висок ток.

4.Дълъг панталон в бяло или ярък цвят от естествени материи, съчетан с тесен потник или риза – удобна визия за парти. Сандали на лека платформа или пантофки са перфектният избор.

5.Скъсани дънки с къс топ с ефектен принт – закачлива и секси в така удобните джинси. Обувките, задължително трябва да са на висок ток.

6.Гащеризон – мини,миди или макси – перфектен за всяко парти. Леки ефирни материи, каращи те да се чувстваш „гола”. Свобода в избора на принтове и цветове. Лесно съчетание с всякакъв тип обувки.

Най- важното за летните партита е да се чувстваме леки и красиви.

Автор: Виктория Недкова

Write a comment